PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gratulerer til årets Randul

Årets Randul for 2014 ble utdelt til Karin Knarvik på Narnte teglverk under årets 1.mai-feiring der. Morten Hagen fortalte at da han flyttet til Sellebakk med sin familie observerte han stadig en blid dame som plukket sekkevis med søppel samtidig som hun gikk sine daglige spaserturer. " Helt frivillig" i mange år sørget hun for å rydde opp etter andre! Nå er ikke fysikken sterk nok til den type oppdrag i så stor skala. Karin  ble kjent Fredrikstad Øst Frivilligsentral sitt arbeid i lokalmiljøet og fortsetter sitt frivillige engasjement der.
Som ,trivsel og miljøsjef er det ofte hennes blide vesen og gode oversikt folk møter når de stikker innom. Morten Hagen fremhevet at de mange frivillige ved Fredrikstad Øst Frivilligsentral og sentralens virke beriker lokalsamfunnet og samfunnet for øvrig.
Daglig leder var tilstede med GRATUALASJON  og overrakte en  symbolsk orkidè pyntet med grønt og en gylden sommerfugl. Som et symbol på alt Karin " orker og alle gode ideer, omtanke for alt som  lever av planter dyr og mennesker.
Programmet var rikholdig og de mange fremmøtte i alle generasjoner fikk lære nytt ,være sammen ute i et fantastisk område som badet i sol.
Har du og dine ikke besøkt Narnte , anbefales det at dere setter det på agendaen .
Les mer på www.ettertid.no